Feestelijke eindhappening en opening clubhuis HCNK 25/05/2019Beste allemaal,

Zoals vele van jullie inmiddels weten hebben wij op 25/05 een heugelijke dag. Dan houden we onze eindhappening en wordt ons clubhuis feestelijk geopend. Onze burgemeester, Marc Van Aperen, zal deze honneurs waarnemen samen met onze schepen voor sport en cultuur, Arnold Wittenberg en Red Lion en wereldkampioen John-John Dohmen.

De dag begint om 10u met onze laatste ronde competitiewedstrijden en onze meisjes U10 maken grote kans om kampioen te worden die dag. Dus dat wordt wellicht dubbel feest!

Daarnaast is er na de wedstrijden sport en spel voorzien op het veld. Zo is er een hockeyclinic met Kicks 'n Sticks en kunnen ook onze (soon to be) keepers hun technieken oefenen en bijspijkeren. We voorzien ook een springkasteel en DJ Ruben van Dijk zorgt voor een goede muzikale ambiance. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarnaast wordt er een tombola voorzien met als hoofdprijs deelname aan de Land Rover Experience op 10 november in Doornik (https://www.landroverexperience.be/nl/lrenl/4x4-rijdenniveau-1nl.html). Een cadeau van onze sponsor Land Rover Metropool Noord. Daarnaast zijn er tal van andere leuke prijzen te winnen.

Dus een mooi gevulde dag voor jong en oud! Als het weer ook nog eens meewerkt dan wordt het een prachtige familiedag!

Mogen we op jullie aanwezigheid rekenen? Ook mensen van buiten de club zijn van harte welkom! Place to be: Gelmelstraat 74a, Hoogstraten.

Tot 25 mei!

Praktisch


Locatie:

Clubhuis HCNK

zat 25 Start: zaterdag 25 mei 2019 09:00
zat 25 Einde: zaterdag 25 mei 2019 23:00