Nieuws van de Bar- en Toernooicommissie

OPROEP BAR- EN TOERNOOICOMMISSIE

Beste allemaal,

de officiële opening van ons clubhuis is eind mei . Daarmee maken we als club een grote sprong voorwaarts en ontstaat ons eigen plekje waar we onder het genot van een drankje menig lief en leed (en stoere verhalen over vroeger) met elkaar zullen delen.

Om onze gasten en ons zelf beter te kunnen voorzien van een drankje en hapje is de bar- en toernooicommissie op zoek naar mensen die het leuk vinden om het uitbaten van het clubhuis mee te verzorgen. Het gaat hier dan om taken als, het verzorgen van de inkoop (bestellingen plaatsen), ervoor zorgen dat de barbezetting compleet is, organiseren van toernooien (uitnodigingen, organisatie van de dag). Het gaat nadrukkelijk dus niet om barbezettingen draaien, daarin is voorzien via het inmiddels bekende bar-schema (organisatie via de teammanagers).

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder die het leuk vind om hier een paar uur per maand aan te besteden kan zich aanmelden via hcnkevents@hotmail.com

Vriendelijke groet,

Eric Haenen

verantwoordelijke bar- en toernooicommissie

BARBEZETTING

De barbezetting voor de 2e helft van het seizoen is opgesteld. Ook voor de 2e helft rekenen we als bestuur op de inzet van vrijwilligers. En mochten de werken gestaag vorderen dan starten we meteen in ons nieuwe clubhuis.

LET OP: er zijn nu ook diensten ingeregeld (2) waarbij teams op zondag worden ingezet.  

Tijden en data kunnen wijzigen, dus check regelmatig de website!