Nieuws van de Bar- en Toernooicommissie

OPROEP BAR- EN TOERNOOICOMMISSIE

Beste allemaal,

Om onze gasten en ons zelf beter te kunnen voorzien van een drankje en hapje is de bar- en toernooicommissie op zoek naar mensen die het leuk vinden om het uitbaten van het clubhuis mee te verzorgen. Het gaat hier dan om taken als, het verzorgen van de inkoop (bestellingen plaatsen), ervoor zorgen dat de barbezetting compleet is, organiseren van toernooien (uitnodigingen, organisatie van de dag). Het gaat nadrukkelijk dus niet om barbezettingen draaien, daarin is voorzien via het inmiddels bekende bar-schema (organisatie via de teammanagers).

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder die het leuk vind om hier een paar uur per maand aan te besteden kan zich aanmelden via hcnkevents@hotmail.com

Vriendelijke groet,

Eric Haenen

verantwoordelijke bar- en toernooicommissie

BARBEZETTING

Een nieuw clubhuis en een nieuwe planning. We gaan er met velen van ons weer een heel seizoen tegenaan om onze kinderen, familie, vrienden, vrijwilligers en gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daar kan een goede werking van de kantine / bar niet aan ontbreken. En dus zijn er vrijwilligers nodig. Onderstaand de planning voor de barbezetting gedurende de eerste helft van het seizoen 2019-2020. Er wordt met ingang van dit seizoen gewerkt met twee ploegen per dag. Hierdoor is het aantal keren bardienst per team tot een minimum beperkt.

Net als vorig seizoen regelen de managers de barbezetting uit hun eigen team(aanhang). Voor vervanging draagt men zelf zorg, dat gaat niet via de barcommissie. En net als vorig seizoen is er vanuit het bestuur die dag altijd iemand stand-by voor vragen en/of problemen.

Tijdens trainingstijden is het clubhuis meestal wel open, maar is de bar voorlopig nog gesloten. Er wordt hard aan gewerkt om ook tijdens deze uren de bar open te stellen. Dat is sterk afhankelijk van helpende handjes gedurende die trainingstijden. Daarvoor zijn er voor de bardienst op dit moment nog te weinig om de bar zinvol open te stellen. Zoals gezegd, dit willen we als bestuur zo snel mogelijk voor jullie organiseren. Dus..., aanmelden kan altijd door een van ons aan te spreken, te bellen, appen of te mailen naar hcnkevents@hotmail.com

Tijden en data kunnen wijzigen, dus check regelmatig de website!