Bardienst een kwestie van vrijwilligers

Zonder vrijwilligers draait geen enkele bardienst. Ook voor ons HCNK geldt dat vele handjes licht werk maken. En ja, soms is het vroeg op en laat afsluiten, daar ben ik eerlijk in. In mijn ogen is dat echter een teken dat het een geslaagde gezellige dag was op de club van uw zoon of dochter.

Wat wordt er van jullie verwacht?:

op de zaterdag en meer en meer ook op de zondag hebben we mensen nodig die helpen met het klaar zetten van de bar in The Clubhouse. Om vervolgens dan ook met de verkoop van koffie, thee, soep, chips etc. te helpen. En tijdens de pauze van de teams fruit te snijden en uit te delen. Niks ingewikkelds een kwestie van doen.

Hoe wordt dit georganiseerd?:

Laatst aangepast 27-08-2021

Om een goede invulling te kunnen geven aan zo'n bardienst is er een overzicht van taken opgesteld. Hierin staat vrij gedetailleerd welke taken er tijdens zo'n dienst te verrichten zijn en hoe bijvoorbeeld moet worden omgegaan met de kassa.

Covid:

Covid is nog steeds onder ons. Er gelden voor de bardienst de regels die ook van toepassing zijn voor de horeca. Op de website is een aparte pagina gewijd aan regels die in acht moeten worden genomen. 

Eventuele verbeteringen/aanvullingen of vragen kun je altijd stellen via hcnkevents@hotmail.com, via de app van de bar- en toernooicommissie of als je een van de bestuursleden tegenkomt op en rond het veld.

Tot op of langs het veld!

Eric Haenen

Verantwoordelijke Bar- & Toernooicommissie