Steunende leden



NOGMAALS EEN WARME OPROEP.

Beste HCNK'er,

Om onze clubwerking te kunnen blijven garanderen doen wij graag beroep op ouders, wettelijk vertegenwoordigers, vrienden, familie etc... van onze leden om steunend lid te worden. Met uw bijdrage zullen wij naast de aanschaf van alle noodzakelijke materialen ook een deel van onze trainers kunnen betalen. Daarnaast zijn we hard bezig om zo snel mogelijk een clubhuis te realiseren waar spelers, trainers en ouders gezellig kunnen samenkomen om iets te nuttigen of te schuilen als het weer wat minder is. Dit zijn forse investeringen die niet door de huidige lidgelden gedragen kunnen worden. Daarom zijn we naarstig op zoek naar sponsoren maar dus ook steunende leden.

Steunend lid: U heeft de keuze tussen een bijdrage van € 25,-, € 50,- of € 75,-. Indien u kiest voor de bijdrage van € 50,- dan bezorgen wij u 2 flessen heerlijke wijn. Deze wijn wordt door de AD Delhaize te Hoogstraten i.s.m. de Lionsclub Hoogstraten Markland verkocht. Hiermee wordt de werking van TEJO (Therapeuten Voor Jongeren) ondersteund. Kiest u voor de bijdrage van € 75,- dan krijgt u naast de 2 flessen wijn ook nog een exclusieve HCNK pet. Hiervan zijn er, tussenverkopen voorbehouden, nog 20 beschikbaar.

Inschrijven als steunend lid kan via uw login op uw eigen Peeplpagina of desgewenst de Peeplpagina van uw kind -> activiteiten. Indien u nog geen login hebt dan kunt u dit doen door een profiel aan te maken op onze website (zie inschrijvingen in de menubalk). Zo blijft u tevens op de hoogte van de onze activiteiten en ontwikkelingen.

Sponsor: Wilt u met uw bedrijf liever sponsoren of kent u iemand die graag sponsor zou willen worden? Dan verwijzen wij graag naar onze Sponsorstructuur.

Geïnteresseerden sturen bij voorkeur een mail naar: sponsoring@hcnk.be.

Alvast veel dank voor uw medewerking.


Praktisch


vrij 21 Start: vrijdag 21 oktober 2016 00:00
di 7 Einde: dinsdag 7 november 2017 01:00