Hockeyclub Noorderkempen

OPROEP-OPROEP-OPROEP


Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid, van schoonmaker tot scheidsrechter: een vereniging kan niet zonder vrijwilligers! De club heeft u nodig!

HCNK groeit en bloeit. Het ledenaantal blijft stijgen. En daar zijn we uiteraard ongelooflijk trots op. Maar meer leden betekent natuurlijk ook meer werk en een grotere organisatie. Dus zijn we op zoek naar héél veel nieuwe helpende handen. We doen daarvoor beroep op iedereen die bij de club betrokken is. Sterker, wij verwachten van u als ouder, voogd, begeleider of lid boven de 14 jaar een inspanning op het gebied van vrijwilligerswerking om onze club te ondersteunen.

Hockey vergt een actieve inzet van zowel ouders als volwassen spelers. Daarom doen wij bij deze graag een oproep naar iedereen die de club een warm hart toedraagt! Ben je zelf niet in de gelegenheid spreek dan je vader, moeder, zus, broer, opa, oma, oom of tante aan. Wellicht vinden zij het leuk om een steentje bij te dragen om van HCNK een warme, gezellige, sportieve familieclub te maken.

Zo’n vrijwilligerstaak neemt wat tijd in beslag, maar er staat ook heel wat tegenover:

  • Vrijwilligerswerk is plezant
  • Je leert nieuwe mensen kennen en hebt fijne sociale contacten
  • Je versterkt je netwerk
  • Je leert nieuwe dingen bij
  • Je krijgt er een goed gevoel van
  • Je krijgt waardering, voelt voldoening en je zelfvertrouwen groeit
  • Je ontwikkelt je talenten en doet werkervaring op
  • Je krijgt de kans anderen te helpen, je betekent veel voor anderen en voor je omgeving

OPROEP-OPROEP-OPROEP


Wij vertrekken van wat voor jou mogelijk is, kijken wat jij kan betekenen voor HCNK en hoe je vorm kan geven aan je engagement. Tijdens de week of in het weekend, af en toe of elke week… er is vrijwilligerswerk voor iedereen! Een uurtje kan al een verschil maken. We nodigen je daarom graag uit om eens naar onderstaande lijst te kijken :

0 Vrijwilligersverantwoordelijke: leden die graag nieuwe mensen leren kennen en voor elke ouder een plekje hebben.

0 Bardienst

0 Scheidsrechter / teammanagers / coaches / trainers: voor deze functies zijn volledige opleidingen en ondersteuning voorzien.

0 Assistent trainers

0 Organisatie en ondersteuning evenementen: winter BBQ, eindhappening, organisatie galabal?

0 Ondersteuning organisatie tornooien

Kriebelt het al om iets te doen binnen de club? Registreer je dan vandaag nog en laat ons dan direct weten wat je voor de club kan betekenen. 

Je hulp wordt bijzonder gewaardeerd.

Registreren